5 motive pentru a te înscrie la KFC Battle 

KFC intenţionează să găzduiască un turneu KFC Battle pentru Counter-Strike: Global Offensive, conceput pentru jucătorii aspiranţi din Europa Centrală şi de Est. Pe câştigători îi aşteaptă un premiu substanţial, deoarece KFC îi va trimite, în această toamnă, la marea finală StarLadder Berlin Major.

Înscrierea la turneu este gratuită pentru echipele din 17 ţări central şi est europene. Acesta se va derula în lunile mai, iunie şi iulie, incluzând trei etape. Te poţi înscrie chiar aici!

În prima etapă, în opt calificări deschise, echipele se confruntă online prin FACEIT, în fiecare weekend ulterior datei de 11 mai, apoi urmează calificările închise, între 7 şi 9 iunie, ce se vor încheia cu marea finală de la Moscova, pe 13-14 iulie.

Iată cele cinci motive pentru care trebuie neapărat să te înscrii la KFC Battle.

5. Înscrierea este gratuită!

Aşa cum am menţionat anterior, acesta este un turneu complet gratuit. Adună-ţi patru prieteni sau găseşte online patru persoane cu acelaşi obiectiv şi încercaţi! Nimic periculos, nimic necinstit.

4. Capeţi experienţă în turnee

Faci parte, împreună cu câţiva prieteni, dintr-o echipă de amatori CS:GO şi doreşti mai multe concursuri? Înscrie-te la KFC Battle şi pune-ţi la încercare echipa. La o adică, echipa ta poate fi una dintre cele mai bune şi poți trece la etapa următoare!

3. Joci contra unor echipe din afara ţării tale

Turneul este deschis pentru un grup de ţări, ceea ce înseamnă un exerciţiu grozav pentru echipele de amatori care doresc să-şi îmbunătăţească jocul.

2. Poţi juca într-o finală LAN

Dacă echipa ta este atât de bună sau de norocoasă încât să ajungă în finală, vei avea ocazia de a juca în finala LAN, ceea ce reprezintă o experienţă şi mai preţioasă pentru cei care aspiră la statutul de profesionişti CS:GO.

1. Poţi câştiga o excursie gratuită la Major

Echipa câştigătoare primeşte o excursie gratuită la StarLadder Berlin Major, care se va desfăşura în luna august.  Dacă nu ai mai fost la un CS:GO Major, acesta este un eveniment care trebuie trăit o dată în viaţă de către toţi fanii sporturilor electronice. Atmosfera este electrizantă, se scrie istorie şi, per total, este extrem de distractiv să fii înconjurat de fani CS:GO, bucurându-te de jocul care ne place tuturor.

Acest articol ți-a fost furnizat printr-un parteneriat comercial dintre DBLTAP și ESforce.