Nyerj egy teljes ellátású utat a StarLadder Berlin Majorra a KFC-vel

A KFC másodszor rendezi meg a KFC CSATA e-sport bajnokságot, ám ezúttal a Counter-Strike: Global Offensivvel kiegészülve! Az elmúlt év volt a KFC hetedik KFC CSATÁJA, de az első alkalom, hogy az e-sportokat is bevonták. Az Oroszországból, Ukrajnából, Kazahsztánból és Fehéroroszországból 4415 rajongót vonzó esemény óriási siker volt minden résztvevő számára! Ezúttal pedig, a program történetében először, a közép- és kelet-európai játékosok esélyt kapnak arra, hogy egy amatőr bajnokságon megküzdjenek az értékes díjért. A győztes csapat jutalma egy út lesz a StarLadder Major Berlinben rendezett 2019-es versenyére!

Szeretnél részt venni és megnyerni a teljes ellátású utat a StarLadder Major Berlinben rendezett 2019-es versenyére? Első körben be kell jutnod!

A KFC CSATA: e-sportok  selejtezője a CS:GO számos bajnokságához hasonlóan zajlik. A CEE csapatok nyílt és zárt selejtezőkön vesznek részt a FACEIT során, hogy eldőljön, melyik lesz a két győztes csapat. Ezek a csapatok azután a július 13-án és 14-én Moszkvában rendezett nagy fináléban szállnak versenybe egymással. 

A nyílt selejtezők május 11-én kezdődnek, melyekre hétvégente kerül sor egészen június 2-ig. A versenyben maradó csapatok számára június 7. és 9. között kerülnek megrendezésre a végső zárt selejtezők

A bajnokság tökéletes lehetőséget biztosít mindkét játék rajongói számára, hogy megmutassák tehetségüket a világnak. Míg a hagyományos sportok több évtizedes infrastruktúrával és rendszerrel rendelkeznek az új tehetségek felfedezésére, az e-sportok még csak szárnyaikat bontogatják ezen a téren. Az ilyen típusú bajnokságok esélyt adnak a fiatal sztároknak arra, hogy megmutassák, mire képesek, miközben azért a lehetőségért küzdenek, hogy élőben láthassák e-sportáguk legjobbjait.

A bajnokság minden olyan amatőr csapat számára nyitott, amely játékosainak életkora 14 és 30 év közötti, a részvétel pedig ingyenes. Ha szeretnél jelentkezni,  kövesd ezt a hivatkozást. Amennyiben CS:GO szakértő vagy, nem vehetsz részt a bajnokságon.

A cikk a DBLTAP és az ESForce közötti kereskedelmi partnerségnek köszönhető.